Zerex Ultragold na potenciu 120cps

Produkt Zerex Ultragold na potenciu 120cps z kategórie prostata a potencia od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 69,16 €. Celý popis 69,16 € Overiť dostupnosť

Popis

Zerex Ultragold na potenciu

Výživový doplnok s obsahom extraktov z plodov kotvičníka zemného a schizandry čínskej, L-arginínu, extraktu z listov ginka dvojlaločného, zinku, vitamínov B2, B6, B12 a medi.

  • Zinok prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi.

Vhodný pre vegánov.

Použitie:

2 kapsuly denne (1 kapsula ráno a 1 kapsula večer). Zapiť dostatočným množstvom vody.
Odporúčaná doba užívania minimálne 3 mesiace.

Upozornenie:

Výrobok je určený osobám starším ako 18 rokov! Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Doba nástupu účinku je individuálna a závislá na veku, zdravotnom a psychickom stave jedinca. Nepoužívajte v prípade precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Nevhodné kombinovať s liekmi na riedenie krvi. Výživový doplnok sa neodporúča používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Informácia od dodávateľa:

Potencia a sexuálna vitalita
Dlhodobo podporuje sexuálnu vitalitu. Priaznivo ovplyvňuje intímny život v každom veku. Vhodný pre seniorov, mužov ktorí sú vystavení dlhodobému stresu alebo plánujú splodenie dieťaťa. Odporúčaná doba užívania minimálne 3 mesiace. Vhodný pre vegánov.

Ean: 2411603 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek