Zerex Spirulina 500mg 120 kapsúl

Produkt Zerex Spirulina 500mg 120 kapsúl z kategórie spirulina od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 16,7 €. Celý popis 16,7 € Overiť dostupnosť

Popis

Superpotravina s obsahom riasy spiruliny. Je cenným zdrojom vitamínov, minerálov a antioxidantov. Podporuje posilnenie imunity a celkovej kondície.

-vysoký obsah vitamínov a minerálov

-silný antioxidant

-podporuje detoxikáciu organizmu

-celý rad vitamínov B1, B2, B6, C, D, E

-podporuje správnu funkciu srdca a nervovej sústavy

-znižuje pocit únavy

-vysoký obsah vlákniny

-podpora imunity a obranyschopnosti

Spirulina sa ako superpotravina vyznačuje vysokým obsahom vitamínov, minerálov a antioxidantov. V jednej kapsule Zerex Spirulina sa nachádza 500mg sladkovodnej riasy Spiruliny. Vďaka fykocianínu (ten spôsobuje aj tmavú modro-zelenú farbu) je Spirulina skvelý antioxidant a taktiež podporuje detoxikáciu organizmu. Do bohatého zloženia patrí celý rad vitamínov B1, B2 a B6, C, D a E.

Spolu prispievajú v správnej funkcii srdca, nervovej sústavy a znižujú pocit únavy či podporujú správnu funkciu imunity. Má ohromné aminokyselinové spektrum a patrí k najlepším zdrojom rastlinných bielkovín. Preto je vhodným doplnkom pre vegetariánov a vegánov. Znižuje vplyv životného prostredia na telo a podporuje spomalenie starnutia. Je vhodná pre ľudí s vysokým fyzickým výkonom a taktiež pre ľudí s oslabenou imunitou.

Ako sa užíva Zerex Spirulina

2 až 6 kapsúl počas dňa, podľa potreby. Zapiť vodou.

Upozornenie

Výrobok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Tehotné a kojace ženy by mali užívanie prípravku konzultovať so svojim lekárom. Dbajte na zdravý životný štýl.

Ean: 2416783 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek