Wooden Spoon detský ochranný krém na zapareniny 100ml

Zľava Novinka
Produkt Wooden Spoon detský ochranný krém na zapareniny 100ml z kategórie kozmetika pre deti od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 16,95 €. Celý popis 16,95 € 18,36 € Overiť dostupnosť

Popis

Bio certifikovaný jemný detský plienkový krém vyrobený z jemných prírodných olejov v kombinácii s non-nano oxidom zinočnatým a esenciálnym olejom z harmančeka. Skutočne prírodná starostlivosť, ktorá vyživuje a upokojuje detskú pokožku v oblasti plienok. Má silné antibakteriálne a protizápalové účinky; upokojuje podráždenie, začervenanie, plienkovú vyrážku a bojuje proti každodenným kožným problémom.

Krém obsahuje iba prírodné zložky prémiovej kvality. Výrobok spĺňa najnovšie požiadavky EÚ a má externé odborné posúdenie bezpečnosti a účinnosti. Tento produkt neobsahuje chemikálie, ropné deriváty, konzervačné látky, GMO a syntetické zložky.

Obsahuje

Bambucké maslo* sa získava z orechov afrického bambuckého stromu. Je bohatý na cenné mastné kyseliny, vitamíny a mikroživiny, ktoré hlboko vyživujú a zvlhčujú pokožku. Pomáha rýchlo regenerovať a opraviť veľmi suchú pokožku.

Kokosový olej* sa extrahuje z vnútra kokosového ovocia. Má charakteristickú kokosovú vôňu a snehobielu konzistenciu. Zvlhčuje a vyživuje pokožku.

Kakaové maslo* je extrahované z kakaových bôbov a má neodolateľnú čokoládovú vôňu. Zvlhčuje pokožku a zlepšuje elasticitu.

Sladký mandľový olej* je bohatý na vitamíny A, E, D, B1, B2 a B6, minerály horčík a vápnik, ako aj veľké množstvo mononenasýtených kyselín, omega-3 a iných mastných kyselín. Je vhodný na každodenné použitie aj tej najcitlivejšej pokožky. Olej vyživuje, zjemňuje a je známy ako vynikajúci prostriedok na upokojenie suchosti a podráždenia pokožky.

Prírodný vitamín E** je silný antioxidant, ktorý udrží ostatné prírodné zložky dlhšie čerstvé.

Non-nano oxid zinočnatý** je prírodný minerál, ktorý má upokojujúce, hojivé, protizápalové a vysušujúce účinky. Pomáha pri plienkovej vyrážke a menších kožných ochoreniach.

Jojobový olej* udržuje pokožku hydratovanú a upokojenú. Zmierňuje svrbenie a upokojuje veľmi suchú pokožku.

*Bio certifikovaná prísada, potravinárska

Ean: 2417699 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek