WELEDA Sprchovacia emulzia Citrus 200ml

Produkt WELEDA Sprchovacia emulzia Citrus 200ml z kategórie prírodná telová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 8,18 €. Celý popis 8,18 € 7,77 € Overiť dostupnosť

Popis

Voňavý umývací krém, ktorý prebudí vaše zmysly .

Pocit absolútneho šťastia ... Ak ho niečo dokáže aspoň čiastočne navodiť, tak je to vôňa citrónov a zrelých pomarančov.

Svieža vôňa citrusov má okamžitý pozitívny vplyv aj na tú najpochmúrnejšiu náladu. Ráno vás dokonale prebudí studená sprcha s naším citrusovým sprchovacím krémom, ktorý nielen že pokožke dodá potrebnú hydratáciu, ale navyše ju krásne prevonia.

Výhody

Vhodný pre vegánov. Dermatologicky testované.

Citrónový éterický olej

Olej kôry citrónu je éterický olej z kôry citrónu. Spoločne s ďalšími éterickými olejmi sa používa pre aromatizáciu.

Sezamový olej

Sezamový olej je dokonalý masážny olej, používa sa pre starostlivosť o vetchou, suchú a zrelú pleť, ďalej je tiež používaný vo vlasových kondicionérov. Má významné antioxidačné účinky, schopnosť starať o pokožku a je ideálnym nosičom účinných látok. Sezamový olej má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyseliny olejová a linolénovej, rovnako ako fytosterolov a vitamínu E (gama-tokoferol).

Ako sa používa WELEDA Sprchovacia emulzia Citrus

Otočte kohútikom a vstúpte pod prúd vody. Sprchový krém vmasírujte do pokožky. Bohatú penu nevytvorí, to však nemá vplyv na jeho ošetrujúce a čistiace vlastnosti. Kožu následne ošetrite Citrusovým hydratačným telovým mliekom alebo Osviežujúcim telovým olejom.

Ean: 2209606 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek