Weleda ovsený regeneračný šampón na suché a poškodené vlasy 190ml

Produkt Weleda ovsený regeneračný šampón na suché a poškodené vlasy 190ml z kategórie prírodná vlasová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 9,88 €. Celý popis 9,88 € 10,87 € Overiť dostupnosť

Popis

Dermatologicky testované. Certifikovaná prírodná vlasová kozmetika Bez syntetických konzervantov, parfumov, farbív či látok na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Bez obsahu silikónu.

  • vyhladzuje povrch vlasov
  • obmedzuje ich lámavosť
  • zanecháva vlasy lesklé a hebké

Keď rukou pohladíte ovsený klas, pocítite na dlani jeho ostrosť, tvrdosť a nekompromisnosť. Je to kyselina kremičitá, ktorá buduje jeho pružnú silu, a práve preto sme si ovos vybrali ako jednu z najsilnejších zložiek nášho šampónu. Receptúra je potom obohatená o extrakt zo šalvie a prírodné esenciálne oleje z mimózy, tonka bôbov a cédrového dreva, ktoré jej dodávajú tajomnú vôňu. Šampón pre jeho schopnosť uhladiť povrch vlasu a zlepšiť pružnosť ocenia najmä suché, lámavé vlasy.

Použitie

Naneste šampón do vlhkých vlasov, jemne masírujte pokožku hlavy a potom opláchnite teplou vodou. Jemné mytie môže spôsobiť menšiu tvorbu peny.

Ean: 2406037 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek