Weleda Nechtíkový dojčenský krém na zapareniny 30ml

Produkt Weleda Nechtíkový dojčenský krém na zapareniny 30ml z kategórie detská prírodná kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 5,48 €. Celý popis 5,48 € 5,09 € Overiť dostupnosť

Popis

Účinne chráni citlivú pokožku pred vznikom zaparenín v oblasti plienok. Lanolín a oxid zinočnatý chráni jemnú pokožku spoľahlivo pred vlhkosťou. Výťažky z nechtíka lekárskeho v BIO kvalite majú upokojujúce a hojivé účinky aj na už vzniknuté zapareniny. Mandľový a sezamový olej sa starajú a regenerujú jemnú detskú pokožku.

Kozmetický produkt určený na starostlivosť o dojčatá a deti. S obsahom výťažkov z biologicky pestovaného nechtíka, mandľového a sézamového oleja, oxidu zinočnatého, lanolínu, mastných kyselín a zmesi prírodných éterických olejov. Bez syntetických konzervačných, vonných a farbiacich prísad.

Balenie: 30 ml

Certifikovaná prírodná kozmetika. Nositeľ certifikátu Natrum - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Použitie nechtíkového krému na zapareniny WELEDA:

Najskôr sa šetrne očistí zadoček bábätka vlhkým obrúskom, odporúča sa tiež použiť Nechtíkový kojenecký olej Weleda. Potom sa nanesie nechtíkový krém v dostatočnom množstve na miesta vystavené pôsobeniu stolice, najmä do oblasti kožných záhybov, prípadne na už vzniknuté zapareniny, aby sa vytvorila na pokožke ochranná vrstva krému.

Krém je možné použiť od prvého dňa po narodení.
Dermatologické testy potvrdzujú dobrú znášanlivosť produktu aj u detí s vysoko citlivou pokožkou či atopickým ekzémom.

Ean: 2409788 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek