WELEDA Balzám na nohy 75ml

Produkt WELEDA Balzám na nohy 75ml z kategórie krémy na nohy od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 8,98 €. Celý popis 8,98 € 10,34 € Overiť dostupnosť

Popis

Osvieži a zjemní unavenú, suchú pokožku nôh.

Doprajte svojim nohám jemnú sviežosť. Suchá, drsná pokožka i nežiaduci pach ustúpia hladkým, ošetreným pätám a chodidlám.

Suchá koža vyžaduje špeciálnu starostlivosť v podobe výdatného, vyživujúceho balzamu. Balzam na nohy od Weledy je špeciálne vyvinutý tak, aby ich rozmaznával a zjemňoval. Sviežu vôňu mu dodáva esenciálny olej z vavrínu kubébového, horského kubébového korenia a z levandule a rozmarínu. Extrakt myrhy do neho prenáša svoj prastarý dar v podobe zvieravého účinku. Upokojujúci nechtík a organický olivový olej potom zjemňujú tvrdú pokožku a všetko uzatvára hodvábny kaolínový íl. Táto kombinácia vás doslova postaví na nohy!

Výhody

Má dezodoračné účinky a reguluje nadmernú tvorbu zrohovatenej kože. Vhodný je tiež pri plesňových ochoreniach nôh. Vhodný pre vegánov.

Ako sa používa WELEDA Balzám na nohy

Balzam vmasírujte do umytých a osušených nôh. Zvláštnu pozornosť venujte pätám a chodidlám. Ideálne je aplikovať ho po špeciálnom kúpeli chodidiel, alebo ako nočný zábal - stačí naniesť bohaté množstvo na chodidlá a obliecť tenké ponožky. Krém bude mať cez noc dostatok času, aby sa krásne vstrebal a rozvinul svoje účinné látky.

Ean: 2209560 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek