WALMARK Proenzi Intensive Promo 120+60tbl

Produkt WALMARK Proenzi Intensive Promo 120+60tbl z kategórie kĺbová výživa od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 34 €. Celý popis 34 € 28,87 € Overiť dostupnosť

Popis

Obsahuje kombináciu 3 základných stavebných zložiek kĺbovej chrupavky a ďalších spojivových tkanív, ktoré sú ľudskému telu vlastné: kolagén typu II, glukozamínsulfát a chondroitínsulfát.

Na čo sa Proenzi® Intensive odporúča?

• na podporu zdravia kĺbov, chrupaviek, väzív a šliach;
• na každodennú starostlivosť osobám stredného a vyššieho veku, pretože zhruba od tridsiatich rokov je dobré začať sa o svoje kĺby starať;
• vhodný aj pre mladšie osoby, ktoré sú vystavené zvýšenej záťaži kĺbov (športovci, ľudia s nadváhou, ťažko fyzicky pracujúci).

  • Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí a chrupaviek.
  • Mangán prispieva k normálnej tvorbe spojivových tkanív.

Ako sa dávkuje WALMARK Proenzi Intensive

Dospelí užívajú 2 tablety 1x denne alebo 1 tabletu 2x denne.
Tablety je najlepšie užívať po jedle a zapiť ich tekutinou. Užíva sa po dobu 2 mesiacov 3x ročne. V prípade potreby a kvôli maximálnej účinnosti sa môže užívať nepretržite.

Upozornenie

Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Osoby užívajúce lieky na zníženie zrážanlivosti krvi by mali užívanie prípravku konzultovať so svojím lekárom. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Výživový doplnok sa používať ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosah detí. Skladujte v suchu a tme, pri teplote do 25 °C.

Ean: 2418817 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek