Virostop nosový sprej 20ml

Zľava Novinka
Produkt Virostop nosový sprej 20ml z kategórie nosné kvapky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 7,97 €. Celý popis 7,97 € 9,05 € Overiť dostupnosť

Popis

Nosový sprej obsahuje kombináciu prírodných zložiek, ktorých vlastnosti ho robia účinným v predchádzaní aj v ochrane pred vírusmi a baktériami. Špeciálny výťažok získavaný z cistusu krétskeho obsahuje v koncentrovanej forme polyfenoly, ktoré vytvárajú ochranný film na sliznici, týmto bráni prieniku baktérií a vírusov do organizmu. Ďalšie obsiahnuté zložky - citrusové bioflavonoidy, echinacea purpurová posilňujú protivírusový neutralizačný účinok.

Vedecká štúdia potvrdila inhibičný účinok fytofontana VIROSTOP nosového spreju proti infekcii koronavírusom SARS-CoV-2, ako aj ďalších respiračných vírusov chrípky A, B.

- nosový sprej je určený na prevenciu, ochranu a zmiernenie príznakov chrípky a prechladnutia
- hlavný mechanizmus účinku zdravotníckej pomôcky spočíva v tom, že pokrýva sliznice nosovej dutiny ochranným filmom, tým bráni prieniku baktérií a vírusov do organizmu
- sprej aktívne čistí nosové dutiny, zvlhčuje nosovú sliznicu a tým bráni jej vysušovaniu
- napomáha obnoviť funkcie nosovej sliznice a zlepšuje dýchanie nosom

S používaním fytofontana VIROSTOP nosového spreju sa odporúča začať ihneď pri prvých príznakoch prechladnutia /kýchanie, pocit vysušenej nosnej sliznice/, skôr než sa ochorenie vyvinie. Taktiež sa odporúča ho použiť ak ste vystavený riziku nákazy.

Dávkovanie a spôsob podávania

Preventívne: Aplikujte 1-2 x denne 1 vstrek do každej nosnej dierky.
V prípade akútneho stavu: 3 x denne 1 vstrek do do každej nosnej dierky.

- pred použitím pretrepte
- odstráňte ochranný priesvitný kryt z aplikátora
- uchopte fľašu a viackrát stlačte sprejovú hlavicu, až kým nevystrekne
- vložte nosový aplikátor do nosovej dierky, stlačte pumpičku a ľahko vdýchnite nosom
- po každom použití očistite nosový aplikátor a nasaďte ochranný kryt

Upozornenie

Nepoužívajte u detí mladších ako 3 roky. Tehotné a dojčiace ženy by mali prípravok používať po konzultácii s odborným lekárom. Staršie deti by mali prípravok používať len pod dohľadom dospelej osoby. Nepoužívajte prípravok v prípade alergií alebo precitlivenosti na niektorú z jeho zložiek.  Prípravok neodporúčame používať naraz viacerým osobám – riziko prenosu infekcie.

Pri použití fytofontana VIROSTOP nosového spreju môžete dočasne pociťovať mierne podráždenie na sliznici. Tieto pocity sú dočasné a prirodzené. Prípadné jemné usadeniny sú zapríčinené rastlinnými zložkami, ktoré prípravok obsahuje a žiadnym spôsobom neovplyvňujú kvalitu výrobku. Pri manipulácii so sprejom je potrebné zabrániť priamemu vniknutiu prípravku do očí. Pri zasiahnutí očí vypláchnite tečúcou vodou.

Ean: 2417173 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek