PLUS LEKÁREŇ Lipozomálny vitamín C 500mg 60cps

Produkt PLUS LEKÁREŇ Lipozomálny vitamín C 500mg 60cps z kategórie vitamín c od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 19,68 €. Celý popis 19,68 € 20,49 € Overiť dostupnosť

Popis

Lipozomálne výživové doplnky sa takmer úplne vstrebávajú v čreve a odtiaľ putujú na určené miesto v organizme. Je to spôsobené tým, že lipozomálna forma má vyššiu vstrebateľnosť oproti iným formám, absorpcia sa môže zvýšiť až na 98 %. Vo vode rozpustená látka (vitamín, minerál alebo antioxidant) je obalená fosfolipidovými nano-bublinkami tzv. lipozómami z lecitínu. Účinné látky sú tak po celý čas prenosu vďaka lipozomálnej membráne chránené pred enzýmami v našom tráviacom trakte a do určitej miery aj pred kyselinami v žalúdku. Vďaka tejto zlepšenej absorpcii sa účinná látka dostane rovno do krvného obehu.

K čomu prispieva vitamín C?

Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, k zníženiu miery únavy a vyčerpania a k správnej tvorbe kolagénu. Vitamín C prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a zvyšuje vstrebávanie železa.

Odporúčané dávkovanie lipozomálneho vitamínu C od PLUS LEKÁRNE:

1 kapsula 1× denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie
presiahnuť.

Upozornenie pri užívaní lipozomálneho vitamínu C od PLUS LEKÁRNE:

Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu malých detí! Skladujte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C.

Ean: 2415819 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek