MOVit Energy Lutein Forte 25mg + taurín 90 kapsúl

Zľava Novinka
Produkt MOVit Energy Lutein Forte 25mg + taurín 90 kapsúl z kategórie vitamíny pre oči od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 15,76 €. Celý popis 15,76 € 14,99 € Overiť dostupnosť

Popis

Prémiový doplnok stravy s extraktom z rastliny Tagetes erecta (aksamitník vzpriamený) obsahujúci luteín a zeaxantín. Spolu so zinkom prispieva k normálnemu stavu zraku.

Produkt je doplnený o selén viazaný na kvasnice a vitamín C, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, a ďalej o vitamín E prispievajúci k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, spôsobeným napr. UV žiarením alebo modrým svetlom. Taurín je najhojnejšie zastúpená voľná aminokyselina v slzách.

Obsah v 1 tobolke

Účinná látkaMnožstvo v 1 tob.*RHP v 1 tob.
Taurín100 mg**
Vitamín C60 mg75%
Luteín25 mg**
Vitamín E8,8 mg73,3 %
Zinok5 mg50%
Zeaxantín1 mg**
Selén20 µg36,4 %

* referenčná hodnota príjmu 

Zloženie

sójový olej – nosič, želatína, glycerol – zvlhčujúca látka, L-Taurín, L-askorbová kyselina, extrakt z aksamitníka vzpriameného (Tagetes erecta) s obsahom luteínu a zeaxantínu, včelí vosk – leštiaca látka, čistená voda, DL-alfato , Lecitín – emulgátor, oxid zinočnatý, Oxid železa čierny – farbivo, Oxid železa červený – farbivo, kvasnice obohatené selénom

Ako sa užíva MOVit Lutein Forte 25mg + taurín

1 kapsula denne, dôkladne zapiť tekutinou. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Upozornenie

Prípravok nie je určený pre deti, tehotné ženy a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dbajte na rôznorodú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Skladovanie

Skladujte v suchu a tme pri teplote od 4 do 25 °C, mimo priameho slnečného svetla alebo reflektorov.

Ean: 2417484 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek