JutaVit Enzým Laktáza 6500 FCCU Forte 60 tbl

Zľava Novinka
Produkt JutaVit Enzým Laktáza 6500 FCCU Forte 60 tbl z kategórie plynatosť a tráviace problémy od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 6,07 €. Celý popis 6,07 € 6,24 € Overiť dostupnosť

Popis

Precitlivelosť na mliečny cukor alebo intolerancia laktózy je neschopnosť organimu stráviť laktózu, mliečny cukor v mlieku a v mliečnych výrobkoch. Dôvodom je nedostatok a nízka hladina laktázového enzýmu, ktorý je potrebný na jeho rozloženie.

Tolerase ™ L je ochrannou známkou spoločnosti DSM Nutritional Products Limited.

Použitie Enzýmu Laktáza 6500 JutaVit:

Odporúčané dávkovanie: 1-5 tabliet pre dospelých k mliečnym výrobkom s obsahom laktózy v závislosti od obsahu množstva mliečneho cukru. Obsah laktázového enzýmu v 1 tablete v priemere rozloží 13 g mliečneho cukru (laktózy), čo zodpovedá približne 2,5 dl kravského mlieka.

Tableta sa užíva priamo pred jedlom a prehltne sa vodou.

Upozornenie ako používať Enzým Laktáza JutaVit:

Nevhodné pre deti do 3 rokov. Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok sa odporúča používať ku všetkým jedlám s obsahom laktózy. Intolerancia na laktózu a precitlivelosť na laktózy sa môžu lišiť a tak konzultujte dávkovanie s odborníkmi. Neprekračujte odporúčanú dennú spotrebu (max. 15 tabliet)!
Uskladňovanie: Pri izbovej teplote, uchované v pôvodnom balení mimo slnečného žiarenia.

Ean: 2414907 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek