Homeosolo zakladač na lieky

Produkt Homeosolo zakladač na lieky z kategórie homeopatiká od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 0,47 €. Celý popis 0,47 € 4,5 € Overiť dostupnosť

Popis

Kompaktná škatuľka na 5 túb homeopatických liekov Boiron. Kompaktná škatuľka určená na osobné použitie, zásobník na lieky - na tuby s homeopatickými prípravkami, vhodná do kabelky alebo na cesty.

Kapacita: 3-5 túb

Spoločnosť BOIRON je najväčším svetovým výrobcom homeopatických liekov. Je dôležitým centrom výskumu a vývoja homeopatických liekov a podporuje rozvoj homeopatie ako súčasti modernej medicíny. Základným kritériom spoločnosti BOIRON je maximálna kvalita, účinnosť a spoľahlivosť jej liekov.

Aby boli ešte kvalitnejšie, spoločnosť BOIRON od roku 1961 používa jedinečný systém trojitej impregnácie, ktorý zaručuje rovnomerné nasýtenie liekovej bázy účinnou látkou. Inovácie, technologický pokrok a predovšetkým zameranie na výskum a vývoj v oblasti homeopatie patria medzi najdôležitejšie piliere rozvoja spoločnosti. Sídlo spoločnosti a dva najväčšie výrobné závody sa nachádzajú vo Francúzsku, neďaleko Lyonu.

Ean: 2216581 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek