Homeonomade zakladač na lieky

Produkt Homeonomade zakladač na lieky z kategórie homeopatiká od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 2,49 €. Celý popis 2,49 € Overiť dostupnosť

Popis

Homeonomade zakladač na lieky je ľahké obojstranné púzdro na 16 túb s homeopatickými liekmi Boiron, ktoré sa dá použiť ako domáca lekárnička alebo ako cestovné púzdro na dovolenku.

Kapacita: 16 túb

Spoločnosť BOIRON je najväčším svetovým výrobcom homeopatických liekov. Je dôležitým centrom výskumu a vývoja homeopatických liekov a podporuje rozvoj homeopatie ako súčasti modernej medicíny. Základným kritériom spoločnosti BOIRON je maximálna kvalita, účinnosť a spoľahlivosť jej liekov. Aby boli ešte kvalitnejšie, spoločnosť BOIRON od roku 1961 používa jedinečný systém trojitej impregnácie, ktorý zaručuje rovnomerné nasýtenie liekovej bázy účinnou látkou. Inovácie, technologický pokrok a predovšetkým zameranie na výskum a vývoj v oblasti homeopatie patria medzi najdôležitejšie piliere rozvoja spoločnosti. Sídlo spoločnosti a dva najväčšie výrobné závody sa nachádzajú vo Francúzsku, neďaleko Lyonu.

Ean: 2408264 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek