Hairburst Kondicionér na suché a poškodené vlasy 350ml

Produkt Hairburst Kondicionér na suché a poškodené vlasy 350ml z kategórie kondicionéry od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 17,97 €. Celý popis 17,97 € 18,71 € Overiť dostupnosť

Popis

Figový & Vanilkový kondicionér pre suché a poškodené vlasy spôsobené žehlením vlasov, odumieraním a vonkajšími agresormi.
  • Extrakt z figy a vanilky - hydratuje vďaka antioxidantom, vitamínom B a prirodzenej schopnosti bojovať proti voľným radikálom

Extrakt z figy a vanilky 

hydratuje vďaka antioxidantom, vitamínom B a prirodzenej schopnosti bojovať proti voľným radikálom

Pšeničné bielkoviny 

reparujú, reštrukturalizujú a ochraňujú vlasy zvnútra. Prispievajú k hladkosti vlasov a zanechávajú ochranný film, ktorý ich chráni pred každodenným stresom.

Vitamín B5 

posilňuje vlasy, zachováva vlhkosť a zlepšuje textúru. Glycerín, pšeničná bielkovina a voda - tieto tri látky spoločne pôsobia ako opravné činidlo a pomáhajú opravovať poškodené a chemicky ošetrené vlasy.

Ako používať Hairburst Kondicionér na suché a poškodené vlasy

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame používať každý deň! Odstráňte prebytočnú vodu z vlasov. Rovnomerne vmasírujte do vlasov a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Opláchnite vodou po 30 sekundách, aby sa zabránilo hromadeniu prebytočných látok. Môže byť použitý každý deň alebo každý druhý deň, ak je to potrebné. Potom, čo ste vlasy upravili, nezabudnite ich opláchnuť studenou vodou, aby ste dosiahli efekt lesklých vlasov!

Ako to funguje

Tento kondicionér je tu pre záchranu vašich suchých a poškodených vlasov. Figové a mandľové oleje sú plné silných antioxidantov a podporujú zdravie a posilnenie vlasov. Extrakt z figy zvlhčuje vlasy, zatiaľ čo vitamín B5 pomáha zlepšovať textúru, vlasovú kulikulu a opravovať rozštiepené končeky vlasov, ktoré vyzerajú zdravšie, dlhšie a silnejšie.

Ean: 2418451 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek