Eucerin Antipigment rozjasňujúce sérum 30ml

Produkt Eucerin Antipigment rozjasňujúce sérum 30ml z kategórie pigmentácie od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 36,83 €. Celý popis 36,83 € Overiť dostupnosť

Popis

Rozjasňujúce sérum vhodné na pleť s pigmentovými škvrnami. Vhodné pre všetky typy pleti. Využíva patentovanú účinnú látku Thiamidol, kyselinu hyalurónovú, glycerín a Crystal Technology.

  • Pomáha pri redukcii pigmentových škvŕn a zabraňuje ich opakovanému výskytu pri pravidelnom používaní.
  • Zaisťuje vláčnejší vzhľad vďaka intenzívnej hydratácii.
  • Ultraľahká konzistencia.
  • Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva na pleti hladký pocit.

Melanín je prírodný pigment, vďaka ktorému pokožka získava svoje sfarbenie. Pôsobenie slnečného žiarenia, hormonálne vplyvy a starnutie však môžu spôsobovať zvýšenú produkciu melanínu a vyvolávať hyperpigmentáciu. Hyperpigmentácia sa prejavuje ako tmavé plochy a starecké škvrny (známe aj ako slnečné škvrny), ktoré narušujú jednotný tón pleti.

Eucerin Anti-Pigment Rozjasňujúce sérum kombinuje efektívne aktívne zložky, ktoré rôznymi spôsobmi účinne podporujú žiarivosť pleti a redukujú hyperpigmentáciu v mieste jej vzniku:

• Thiamidol je účinná a patentovaná zložka, ktorá pôsobí na základnú príčinu hyperpigmentácie. Klinické testy preukázali, že redukuje hyperpigmentáciu a pri pravidelnom používaní bráni jej opakovanému výskytu. Patentované značkou Eucerin v Nemecku.

• Kyselina hyaluronová je jednou z najúčinnejších hydratačných látok našej pleti, ktorá pomáha pleti priťahovať a zadržiavať vlhkosť. Glycerín je hydratačná zložka, ktorá taktiež pomáha našej pleti priťahovať a zadržiavať vodu, pleť teda získava dlhodobú hydratáciu a starostlivosť. Spoločne tieto zložky zaisťujú vašej pleti hydratáciu potrebnú pre žiarivý vzhľad.

• Vďaka technológii Crystal Technology má sérum ultraľahkú konzistenciu, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti a je možné ju začleniť do akejkoľvek pravidelnej starostlivosti o pleť. Rýchlo sa vstrebáva a na pleti zanecháva hladký pocit.

Klinické a dermatologické testy preukázali, že sérum redukuje pigmentové škvrny a bráni ich opakovanému výskytu a zároveň pleti dodáva viac žiarivosti. Prvé výsledky sú viditeľné po dvoch týždňoch a pri pravidelnom používaní sa stav pleti ďalej zlepšuje. Pleť je hladká, má zjednotený, jemný a prirodzene žiarivý vzhľad.

Ako sa aplikuje rozjasňujúce sérum Eucerin Antipigment

  • Nanášajte každý deň ráno a večer na dobre vyčistenú pleť tváre
  • Používajte samostatne alebo pod hydratačný krém v rámci vašej pravidelnej starostlivosti o pleť
  • Výrobky obsahujúce thiamidol je možné nanášať maximálne štyrikrát počas jedného dňa
  • Zabráňte kontaktu s očami

Upozornenie

Počas jedného dňa použite maximálne 4 aplikácie akýchkoľvek prípravkov obsahujúcich thiamidol. Vyhnite sa kontaktu s očami. Klinické a dermatologické štúdie preukázali dobrú účinnosť a kožnú znášanlivosť.

Ean: 2417551 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek