DUCRAY KERTYOL P.S.O. ošetrujúci šampón navracajúci rovnováhu vlasovej pokožke 200ml

Zľava Novinka
Produkt DUCRAY KERTYOL P.S.O. ošetrujúci šampón navracajúci rovnováhu vlasovej pokožke 200ml z kategórie šampóny a kondicionéry od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 18,9 €. Celý popis 18,9 € 19,07 € Overiť dostupnosť

Popis

Ošetrujúci šampón navracajúci rovnováhu vlasovej pokožke je vhodný ako doplnková starostlivosť pri psoriáze pre vlasovú pokožku s plaky suchých a silných lupín, ktoré sú niekedy sprevádzané intenzívnym svrbením. Šupiny na tele a vo vlasovej pokožke sú výsledkom príliš rýchle obnovy buniek hornej vrstvy pokožky. Tieto bunky sa hromadia na povrchu kože a vytvára tak plaky, ktoré môžu byť sprevádzané intenzívnym svrbením. Na povrchu týchto plakov sa objavujú belavé šupiny (skvamy) ako silnejší lupy. Šampón Kertyol P.S.O. podporuje odstraňovanie suchých plakov a zároveň upokojuje pocity svrbenia a zmierňuje začervenanie. Jeho znášanlivosť bola testovaná v kombinácii s medikamentóznou liečbou pri psoriáze.

Účinné látky:

  • Kyselina salicylová podporuje odlupovanie a odstraňovanie suchých a silných plakov.
  • Látka Vederine™ posilňuje kožnú bariéru stimuláciou fyziologickej hydratácie pokožky hlavy.
  • Celastrol upokojuje svrbenie už po prvých aplikáciách.
  • Ichtyol normalizuje bunkovú obnovu a obmedzuje tak zosilňovanie plakov a predchádza ich opätovnému návratu.

Výhoda:

Používanie šampónu 1× týždenne v udržiavacej fáze môže dlhodobo zabrániť opätovnému výskytu silných plakov šupín.

Návod na použitie:

Naneste šampón na navlhčené vlasy, vmasírujte a následne opláchnite. Opakujte aplikáciu a nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty, následne dobre opláchnite. Intenzívna starostlivosť: Používajte 3× týždenne počas 4 týždňov. Udržiavacia starostlivosť: Používajte 1× týždenne v kombinácii so šampónom Elution. Je možné používať v kombinácii či ako následnú starostlivosť po medikamentóznej návrate.

Upozornenie:

Zamedzte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Zloženie:

Water (Aqua) Cocos Nucifera (Coconut) Oil (Cocos Nucifera Oil), Sodium Trideceth Sulfate, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamide Mipa, Glycerin, Sodium Chloride, Salicylic Acid, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Fragrance (Parfum), Ictasol, Pentylene Glycol, Tripterygium Wilfordii Callus Extract.

Ean: 2413659 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek