Dr. Weiss STOPNádcha bylinný nosový sprej 30ml

Produkt Dr. Weiss STOPNádcha bylinný nosový sprej 30ml z kategórie nosné kvapky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 6,65 €. Celý popis 6,65 € Overiť dostupnosť

Popis

Zdravotnícka pomôcka určená k aplikácii do nosa.
Nosový spray obsahuje kombináciu 10 štandardizovaných bylinných extraktov - HERBALMEDIC ™, kyselinu hyalurónovú a extrakt Boswellia serrata, ktoré:

  • prispievajú k rýchlemu uvoľneniu upchatého nosa,
  • pri podráždení nosa a pri nádche,
  • k prečisteniu pri zahlienení,
  • k regenerácii a zvlhčeniu nosovej sliznice.

Poskytuje okamžitú úľavu od upchatého nosa, čistí, zvlhčuje a regeneruje nosovú sliznicu. Vzájomné pôsobenie bylinných extraktov, aktivita kyseliny hyalurónovej a extraktu Boswellia serrata, prispieva k rýchlemu uvoľneniu upchatého nosa, k prečisteniu, regenerácii a zvlhčení nosovej sliznice. Po aplikácii vzniká na sliznici ochranná kyslá bariéra, ktorá inaktivuje vírusy v nosovej dutine a tým pomôže k ich eliminácii.
Vďaka obsahu prírodných účinných látok je možné prípravok používať aj dlhodobo a je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy.

Ako sa používa nosový sprej Dr. Weiss STOPNádcha

Pred prvým použitím skontrolujte neporušenosť uzáveru. Aplikujte opakovane podľa potreby do nosa, obvykle 2 – 3 stlačenia mechanickej pumpičky do každej nosovej dierky 3x denne. Vhodné pre každodenné užívanie.

Ean: 2418576 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek