Dr.Pet antiparazitárny šampón pre psy a mačky 200ml

Produkt Dr.Pet antiparazitárny šampón pre psy a mačky 200ml z kategórie kozmetika pre psy od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 3,53 €. Celý popis 3,53 € 3,98 € Overiť dostupnosť

Popis

Účinná látka: Geraniol 0,9g/100g.

Spôsob použitia antiparazitného šampónu Dr.Pet

Obsah jedného vrchnáka je 6ml, čo postačuje na 10kg živej hmotnosti. Naneste šampón na namočenú srsť , vytvorte bohatú penu a jemne ju vmasírujte do srsti a kože. Prípravok by sa mal dostať hlavne do okolia uší, podbrušia a medzinožia, teda na miesta s najčastejším výskytom vonkajších parazitov. Dbajte na to, aby sa šampón nedostal zvieraťu do očí, úst, uší a zvukovodu. Potom srsť dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Srsť presušte fénom alebo nechajte voľne preschnúť. Prípravok odpudzuje blchy a kliešte minimálne 7 dní od aplikácie.

Upozornenie

Karta bezpečnostných údajov je k dispozícii odbornému užívateľovi na požiadanie. Riziko vážneho poškodenia očí. V prípade kontaktu s očami je potrebné ich vypláchnuť prúdom tečúcej vody a vyhľadať lekársku pomoc. Po kontakte s pokožkou, môže spôsobiť senzibilizáciu. V prípade kontaktu s pokožkou je potrebné ju umyť prúdom tečúcej vody . Noste vhodné rukavice. V prípade požitia vypláchnuť ústnu dutinu čistou vodou a okamžite vyhľadať lekársku pomoc, ktorej ukážete tento obal alebo označenie. Tento výrobok a jeho obal sa musia zneškodniť bezpečným spôsobom.

Používajte biocídny prípravok bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie k výrobku.

Ean: 2415737 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek