DR.44 okamžitá dezinfekcia (85% etanol) 60ml

Zľava Novinka
Produkt DR.44 okamžitá dezinfekcia (85% etanol) 60ml z kategórie dezinfekčné prostriedky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 1,87 €. Celý popis 1,87 € 1,89 € Overiť dostupnosť

Popis

Dezinfekčný roztok s baktericídnym účinkom na báze etanolu určený na rýchlu dezinfekciu rúk, povrchov, predmetov a nástrojov. Účinkuje už po 30 sekundách. Ničí 99,99% baktérií. Vhodný na profesionálne použitie.

Zložky: Etanol, Voda, Glycerol, Peroxid vodíka, Vôňa
Účinná látka: Etanol 85%, 85g v 100g

Ako sa používa DR.44 okamžitá dezinfekcia

Prípravok sa používa neriedený. Potrebné množstvo dezinfekčného prostriedku sa nanesie na znečistené miesto, nechá sa pôsobiť a zotrie sa alebo nechá zaschnúť. Odporúča sa pred použitím vyskúšať aplikovanie na menej viditeľnom mieste na pokožke alebo na povrchu kvôli znášanlivosti. Vhodný aj na opakované použitie.

Upozornenie

Uchovávajte mimo dosahu detí. Nebezpečenstvo. Veľmi horľavá kvapalina a pary. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mio dosahu tepla/ horúcich povrchov /iskier/ otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Nevdychujte pary. Len na vonkajšie použitie. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte údaje na obale a informácie o výrobku.

Ean: 2418023 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19673
Produktov
607
Kategórií
2
Značiek