Curaprox Travel set žltý

Produkt Curaprox Travel set žltý z kategórie kefky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 9,18 €. Celý popis 9,18 € Overiť dostupnosť

Popis

Či už ide o štýlovosť či zdravý úsmev, tento cestovný set boduje naplno. So skladacou zubnou kefkou, ovocnou zubnou pastou a dvomi medzizubnými kefkami máte dokonalú starostlivosť vždy poruke. Vďaka rozmerom 9,5 x 6 cm si cestovný set ľahko nájde miesto nielen v cestovnej taške, ale aj v kabelke či jednoducho vo vrecku.

Obsah:

• Skladacia zubná kefka CS 5460

• Zubná pasta CURAPROX BE YOU 10 ml

• Medzizubné kefky CPS 07 prime a CPS 09 prime

• Držiak na medzizubné kefky UHS 409

• Krytka na medzizubnú kefku

S neodolateľnými náhradnými hlavičkami si nadizajnutete vlastnú kefku a zároveň šetríte prírodu.

V cestovnej sade Curaprox Travel Set nájdete všetko pre kvalitnú ústnu hygienu. Skladacia kefka Curaprox s veľmi jemnými a hustými vláknami, cestovné balenie bieliacej zubnej pasty Curaprox Be You, dve medzizubné kefky a držiak na medzizubné kefky. To všetko v praktickej plastovej škatuľke, ktorá vám na cestách nezaberie miesto v batožine.

BE YOU pasta sa postará o to, aby si vaše zuby prinavrátili či udržiavali prirodzenú belosť. Vďaka enzýmu glukózová oxidáza, ktorý premieňa cukor na kyslík, čím ich zosvetľuje. Ale tiež vďaka hydroxylapatitu, ktorý vypĺňa mikroskopické trhlinky – v nich by sa zachytával zubný povlak. Hydroxylapatit zároveň spevňuje sklovinu, ktorá je tak odolnejšia voči zubným kazom. Heslom pasty je aj „prirodzenosť nadovšetko“. Namiesto chemikálii v nej preto nájdete mnoho bylinných a rastlinných výťažkov, ktorých antibakteriálne účinky udržujú vaše zuby a ďasná zdravé. Samozrejmosťou je, že neobsahuje agresívne penidlo SLS.
Špeciálne mentolové perličky spôsobujú, že osviežujúci efekt pasty sa uvoľňuje ešte aj desiatky minút po čistení zubov.

Ean: 2417231 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek