Canpol Babies silikónový cumlík Rýchly pre fľašu so širokým hrdlom EasyStart 12m+

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies silikónový cumlík Rýchly pre fľašu so širokým hrdlom EasyStart 12m+ z kategórie cumlíky 18 - 36 mesiacov od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 1,65 €. Celý popis 1,65 € 1,59 € Overiť dostupnosť

Popis

Antikolikový cumlík Rýchly pre fľašu so širokým hrdlom EasyStart pripomína tvar prsníka matky, vďaka čomu je možné kombinovať prirodzené kŕmenie s kŕmením z fľaše. Cumlík je dokonale odvetraný, čo znižuje riziko vzniku koliky. Je z vysokokvalitného silikónu. Je prispôsobený na opakovanú dezinfekciu. Určené pre deti staršie ako 12 mesiacov. Jeden kus v balení.

  • Je z vysokokvalitného, tenkého a bezpečného silikónu.
  • Je bez chuti a zápachu.

  • Dá sa opakovane dezinfikovať.
  • Je dokonale odvetrávaný a počas kŕmenia sa nelepí.

Antikolikový silikónový cumlík je k dispozícii v šiestich rýchlostiach prietoku:
21/719 - mini (0-3mes)
21/720 - malý (3-6mes)
21/721 - stredný (6-12m)
21/722 - rýchly (12m+)
21/723 - kaša (6m+)
21/724 - trojprietok (3m+)

Ako sa používa cumlík rýchly Canpol Babies?

Pred prvým použitím cumlík očistite a dezinfikujte vo vriacej vode. Po každom použití cumlík očistite od zvyškov jedla, umyte pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom, dôkladne opláchnite a potom dezinfikujte. Neodporúčame umývať cumlík v umývačke, pretože čistiace prostriedky ho môžu poškodiť. Na čistenie nepoužívajte antibakteriálne prostriedky. Cumlík sa môže dezinfikovať v parnom/elektrickom sterilizátore a vyvárať. Vyváranie a tvrdá voda môžu spôsobiť usadeniny. Cumlík pred každým použitím skontrolujte. Natiahnite do všetkých smerov. Zvlášť starostlivo kontrolujte špičku, keď už má dieťa zuby. Pri prvých známkach poškodenia alebo oslabenia cumlíka prestaňte používať. Neuťahujte závit cumlíka príliš veľa, pretože cumlík by sa nemusel dostatočne odvetrávať. Neprepichujte ani nezväčšujte otvory v špičke, mohla by sa poškodiť. Ovocné šťavy alebo čaje môžu zanechať zvyšky alebo spôsobiť zafarbenie, ktoré nemení vlastnosti výrobku. Cumlík nenechávajte na slnku, na horúcom mieste ani v dezinfekčných prostriedkoch („sterilizačný roztok“) dlhšie, ako sa odporúča, pretože to môže oslabiť špičku. Z bezpečnostných a hygienických dôvodov odporúčame cumlík vymeniť za nový každé 1 – 2 mesiace. Dôležité! Z bezpečnostných dôvodov by malo byť dieťa počas kŕmenia pod dohľadom dospelej osoby. Cumlík na fľašu nikdy nepoužívajte ako bežný cumlík. Sústavné a dlhodobé sanie tekutín môže spôsobiť vznik zubného kazu. Pred kŕmením vždy skontrolujte teplotu jedla. Výstraha! Výrobok nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Upozornenie

Ovocné šťavy alebo čaje môžu zanechať na cumlíku zvyšky alebo spôsobiť zafarbenie, ktoré nemení vlastnosti výrobku.
Cumlík by sa nemal zohrievať v mikrovlnnej rúre ani umývať v umývačke, pretože čistiace prostriedky ho môžu poškodiť.

Ean: 2417055 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek