Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Geometria

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Geometria z kategórie detské zúbky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 11,11 €. Celý popis 11,11 € 11,9 € Overiť dostupnosť

Popis

Senzorická hryzačka z pružného silikónu je skvelá prvá hračka pre dieťa, ale aj nenahraditeľný pomocník počas náročného obdobia prerezávania zúbkov pre najmenších. Je ideálna, keď dieťa veľmi svrbia ďasná a má silnú potrebu obhrýzania. Praktický tvar umožňujúci jednoduché držanie uľahčuje hranie a podporuje rozvoj jemných motorických zručností. Pomáha aj pri učení sa zručnostiam, ako sú uchopovanie a koordinácia očí a rúk. Zaujímavé farby a priestorový dizajn vzbudzujú záujem dieťaťa a povzbudzujú ho k hre. Hryzačka je pružná, môže sa bezpečne stláčať a naťahovať, po hraní sa vždy vráti do pôvodného tvaru. Z bezpečného materiálu bez obsahu BPA.

  • Prináša úľavu pri prerezávaní zúbkov!
  • Silikónová hryzačka – výborné riešenie, keď dieťa svrbia ďasná a má silnú potrebu žuvať.
  • Praktický tvar – navrhnuté s ohľadom na pohodlie a potreby dieťaťa.
  • Hryzačka a hračka v jednom – môže sa bezpečne hádzať, kopať do nej, odrážať, stláčať, naťahovať a vráti sa do pôvodného tvaru.
Upozornenie

Hračku udržujte čistú, umyte ju mäkkou kefkou pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite. Pred prvým použitím zalejte vriacou vodou. Nevyvárajte, nesterilizujte. Skontrolujte kvalitu hračky pred jej podaním dieťaťu. Opotrebovanú, poškodenú alebo rozhryzenú hryzačku vymeňte na novú.

Ean: 2418145 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek