Canpol Babies rohové chrániče 4ks

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies rohové chrániče 4ks z kategórie pre deti od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 3,3 €. Celý popis 3,3 € 3,17 € Overiť dostupnosť

Popis

Rohové chrániče znižujú riziko poranenia dieťaťa o ostré hrany stolov, políc alebo skriniek. Sú užitočné, keď sa dieťa začne plaziť alebo robiť prvé kroky. Vďaka lepiacej páske je inštalácia ochrany rýchla a jednoduchá.

  • Účinne chránia deti pred poranením hlavy alebo tela v dôsledku nárazu do rohov stolov, stoličiek, skriniek alebo políc.
  • Vďaka lepiacej páske možno chrániče ľahko upevniť na každý roh.
  • Inštalácia je jednoduchá a rýchla, pretože nevyžaduje žiadne nástroje.

Ako sa používajú rohové chrániče Canpol Babies

Pred použitím vložte kryty na niekoľko minút do teplej vody. Vďaka tomu sa lepšie prispôsobia okraju nábytku. Povrch, na ktorý chcete kryty pripevniť, musí byť dôkladne odmastený, aby výrobok dobre držal. Najlepší spôsob, ako to dosiahnuť, je použiť prostriedok na umývanie riadu. Po vyčistení nábytku utrite mokrý povrch dosucha čistou handričkou.
Ak chcete nainštalovať ochranu, nalepte dodanú pásku na okraje nábytku, potom odstráňte papier z vonkajšej strany pásky, položte na ňu vysušený kryt a pevne ho pritlačte.
Ak chcete rohový kryt znovu nainštalovať, použite novú obojstrannú pásku, ktorá je súčasťou balenia.
Upozornenie
Výrobok nie je hračka. Z bezpečnostných dôvodov uchovávajte nepoužívané bezpečnostné zariadenia a kľúče mimo dosahu detí. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania je nutné výrobok prestať používať. Lepiaca páska môže po odstránení produktu zanechať stopy.

Ean: 2418171 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek