Canpol Babies nádoba na sušené mlieko biela

Produkt Canpol Babies nádoba na sušené mlieko biela z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 6,07 €. Celý popis 6,07 € Overiť dostupnosť

Popis

Nádoba sa používa na pohodlné skladovanie sušeného mlieka. Má tri samostatné komory, takže umožňuje odmerať tri porcie sušeného mlieka na prípravu jedla pre dieťa. Nádoba je vhodná na používanie doma aj na cestách. Vhodné aj na skladovanie olovrantu pre dieťa. Objem každej komory je 90 ml – spolu 270 ml.

  • Pohodlné a praktické – užitočné pri cestovaní aj počas prechádzky.
  • Pevné a pohodlné zatváranie – chráni jedlo a umožňuje nasypať ho priamo do fľaše.
  • 3 komory s objemom 90 ml (spolu 270 ml)
  • Vhodné aj na skladovanie olovrantu pre dieťa.

Ako používať nádobu na sušené mlieko Canpol Babies

Pri príprave jedla otočte viečkom tak, aby otvor bol nad príslušnou komorou, a po otvorení nasypte porciu mlieka do fľaše s prevarenou vodou predtým zohriatou na vhodnú teplotu. Odporúča sa to najmä matkám, ktoré kŕmia dieťa upraveným mliekom.

VÝSTRAHA! V nádobe neprenášajte tekutiny. Nádobu udržujte čistú. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte všetky rozobraté časti (nádoba, viečko) v teplej vode s jemným čistiacim prostriedkom, dôkladne opláchnite a zalejte vriacou vodou. Vyhýbajte sa drsným nástrojom, ktoré poškriabu povrch. Nevyvárajte. Nesterilizujte. Výrobok sa nemá umývať v umývačke. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania prestaňte používať. Výstraha! Výrobok nie je hračka. Všetky súčasti uchovávajte mimo dosahu detí. Návod si uschovajte, pretože obsahuje dôležité informácie. Sériové číslo je uvedené na obale. Výrobok sa nemá umývať v umývačke.

Ean: 2417104 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek