Canpol Babies nádoba na olovrant Hello Little Panda 200ml

Produkt Canpol Babies nádoba na olovrant Hello Little Panda 200ml z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 7,53 €. Celý popis 7,53 € Overiť dostupnosť

Popis

Nádoba na olovrant sa môže používať na pohodlné uloženie olovrantu pre dieťa. Pomáha trénovať motorické zručnosti – pohyb uchopenia a obratnosť prstov, a zároveň rozvíja samostatnosť dieťaťa. Vďaka špeciálne navrhnutému silikónovému viečku so zárezmi si dieťa dokáže vyberať jedlo samo bez vysypania. Ideálne na rozširovanie jedálnička použitím metódy BLW. Široký otvor zaisťuje jednoduché plnenie a čistenie. Je priehľadná, vďaka čomu umožňuje vidieť, koľko jedla sa v nej nachádza. Po odstránení veka môže výrobok slúžiť ako miska s pohodlnými rúčkami. Užitočné doma, na prechádzke alebo počas jazdy autom. Objem nádoby je 200 ml.

  • Silikónové veko chráni pred rozsypaním jedla.
  • Pohodlné rukoväte – uľahčujú pohodlné a stabilné držanie.
  • Priehľadné steny – umožňujú vidieť, koľko jedla sa v nádobe nachádza.
  • Veko – uľahčuje skladovanie nádoby.

Udržujte v čistote. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte všetky rozobraté časti (nádoba, veko, uzáver) v teplej vode s jemným prostriedkom, dôkladne opláchnite a zalejte vriacou vodou. Vyhýbajte sa drsným nástrojom, ktoré poškriabu povrch. Nevyvárajte. Nesterilizujte. Výrobok sa môže umývať v umývačke. Nádoba sa môže používať v mikrovlnnej rúre. Ak ohrievate jedlo v mikrovlnnej rúre, nezabúdajte, že nádoba musí byť otvorená. Pri zohrievaní v mikrovlnnej rúre postupujte obzvlášť opatrne. Ohrievanie v mikrovlnnej rúre môže lokálne spôsobiť vysokú teplotu. Výrobok sa nesmie vložiť do predhriatej rúry ani zohrievať na plynovom alebo elektrickom sporáku. Do nádoby nedávajte tekutiny, pretože sa môžu vyliať. Pre bezpečnosť a zdravie vášho dieťaťa.

Výstraha! 

Výrobok používajte len pod dohľadom dospelej osoby. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania prestaňte používať. Pred kŕmením vždy skontrolujte teplotu jedla.

Upozornenie!

Výrobok nie je hračka. Všetky súčasti uchovávajte mimo dosahu detí.

Ean: 2417263 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek