Canpol Babies hrkálka s hryzačkou Hviezda, korálová

Produkt Canpol Babies hrkálka s hryzačkou Hviezda, korálová z kategórie detské zúbky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 4,14 €. Celý popis 4,14 € Overiť dostupnosť

Popis

Vodná hryzačka s hrkálkou je výborná na obdobie prerezávania zubov, pretože zmierňuje svrbenie ďasien dieťaťa. Je z mäkkého materiálu s nerovným povrchom, ktorý jemne masíruje opuchnuté ďasná. Možnosť schladiť hryzačku v chladničke je ďalšou výhodou – zmierňuje bolesť spojenú s prerezávaním zubov. Vďaka tvaru je ideálna do drobných rúk a hrkálka vnútri podnecuje k hraniu. Hračka je k dispozícii v dvoch kontrastných farbách a je určená pre deti hneď od narodenia.

  • Hrkálka s farebnými guľôčkami – upúta pozornosť dieťaťa.
  • Možnosť schladenia v chladničke, chlad zmierni bolesť pri prerezávaní zúbkov.
  • Nerovný povrch prináša úľavu pre opuchnuté ďasná.
  • Kontrastné farby – stimulujú zmysly dieťaťa.
Upozornenie
Hryzačku udržujte čistú. Pred prvým použitím umyte pod tečúcou vodou s jemným detským prostriedkom, dôkladne opláchnite a potom zalejte vriacou vodou a nechajte odkvapkať. Na zabezpečenie hygieny sa hryzačka má často čistiť pod tečúcou vodou pomocou mäkkej kefky alebo špongie namočenej v jemnom detskom čistiacom prostriedku. Pred podaním dieťaťu dôkladne opláchnite a osušte. Nevyvárajte, nedezinfikujte, nepoužívajte v mikrovlnnej rúre ani neumývajte v umývačke.
Pred podaním dieťaťu výrobok vždy skontrolujte. V prípade opotrebovania, poškodenia alebo rozhryzenia prestaňte používať. Hryzačka sa môže schladiť v chladničke. Nie je vhodné na zmrazovanie.
Ean: 2418130 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek