Canpol Babies hračka do kúpeľa Zvieratká na kruhoch

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies hračka do kúpeľa Zvieratká na kruhoch z kategórie pre deti od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 2,74 €. Celý popis 2,74 € 2,97 € Overiť dostupnosť

Popis

Hračka do kúpeľa Zvieratká na kruhoch spríjemní každodenné kúpanie. Rôzne tvary a intenzívne farby stimulujú rozvoj psychomotorickej koordinácie dieťaťa. Po naplnení vodou hračky vystreknú vodnú fontánu. Hračka je z bezpečných materiálov. K dispozícii vo viacerých dizajnoch. Určené pre deti hneď od narodenia.

Upozornenie

Hračku udržujte čistú. Pred prvým použitím umyte pod tečúcou vodou s jemným detským prostriedkom. Dôkladne opláchnite a nechajte uschnúť. Po každom kúpeli hračky dôkladne umyte pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom, dôkladne opláchnite a nechajte uschnúť. Nezabudnite vytlačiť všetku vodu, ktorá zostala vnútri hračky. Z hygienických dôvodov vymieňajte hračky každých niekoľko mesiacov. Počas kúpania nikdy nenechávajte dieťa bez dozoru. Skontrolujte kvalitu hračky pred jej podaním dieťaťu. V prípade opotrebovania, poškodenia alebo rozhryznutia vymeňte výrobok za nový.

Posielame podľa aktuálnej skladovej zásoby.

Ean: 2418166 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
19903
Produktov
609
Kategórií
2
Značiek