Canpol Babies elektrický ohrievač fliaš 3v1

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies elektrický ohrievač fliaš 3v1 z kategórie ostatné prístroje od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 48,13 €. Celý popis 48,13 € 51,19 € Overiť dostupnosť

Popis

Elektrický ohrievač fliaš Canpol 3v1 je multifunkčné zariadenie, ktoré umožňuje jednoducho a rýchlo pripraviť jedlo pre dieťa. Zaručuje pohodlie a jednoduchosť používania. Má intuitívny dotykový ovládací panel a funkciu udržiavania teploty jedla – dokonca po celú noc! Rýchlo a rovnomerne zohrieva mlieko a jedlá v pohároch, bezpečne rozmrazuje a v prípade potreby dezinfikuje fľaše a cumlíky. Zariadenie funguje v 3 režimoch: „fľaša“ – udržuje zvolenú teplotu jedla až počas 10 hodín, „ohrev“ – rýchle zohriatie a dezinfekcia parou, a „večera“ – udržuje zvolenú teplotu jedla až počas 3 hodín. Ohrievač je univerzálny a je vhodný pre väčšinu fliaš a cumlíkov dostupných na trhu. Je nenahraditeľným pomocníkom každej matky pri kŕmení z fľaše a rozširovaní jedálnička dieťaťa.

  • Intuitívny dotykový ovládací panel.
  • Praktické a pohodlné – udržuje teplotu počas celej noci.
  • Režim fľaše – udržuje teplotu tekutej stravy.
  • Režim ohrevu – na zohrievanie a parnú dezinfekciu.
  • Režim večere – udržuje teplotu tuhej stravy.
  • Bezpečné – vďaka možnosti automatického vypnutia v prípade odparenia vody z ohrievača (režim ohrevu).
  • Univerzálne – vhodné na väčšinu úzkych a širokých fliaš a pohárov.
  • Ohrievač typu PTC – zaisťuje dlhú životnosť a rýchly ohrev.
  • Praktický navíjací kábel.

Multifunkčný ohrievač umožňuje pripraviť detskú stravu pri ideálnej teplote na podanie len za niekoľko minút. Bez ohľadu na to, či jedlo bolo schladené v chladničke alebo má izbovú teplotu, zariadenie ho rýchlo a rovnomerne zohreje.  Režimy udržiavania teploty umožnia podávať jedlo presne vtedy, keď je to potrebné. Ohrievač tiež uľahčuje rozmrazovanie jedál a vyváranie fliaš a malého príslušenstva na kŕmenie z fľaše.

Ako sa používa elektrický ohrievač fliaš Canpol Babies 3v1

1. Vybaľte výrobok z fóliového obalu. Odstráňte balenie z dosahu dieťaťa, aby sa predišlo riziku udusenia.
2. Vnútro ohrievača a telo utrite navlhčenou handričkou a osušte pomocou utierky. Umyte tesniaci krúžok a kôš na fľašu/jedlo v teplej vode s jemným prostriedkom a opláchnite teplou vodou.

Zariadenie by sa malo používať len na ohrievanie detskej stravy alebo na vyváranie fľaše na kŕmenie a jej súčastí. Zariadenie je určené len na domáce používanie. Používajte len v interiéri. Nepoužívajte vonku. Ak sa zariadenie prepravovalo pri nízkych teplotách, pred použitím sa musí aklimatizovať na teplotu okolia. Zariadenie položte na hladký, rovný, stabilný a suchý povrch odolný voči vlhkosti a teplu a vždy ho uchovávajte mimo dosahu detí. Zariadenie NIKDY nezapínajte, ak v ňom nie je voda. Pred zapnutím zariadenia sa uistite, že v nádobe je správne množstvo vody uvedené v nasledujúcich pokynoch. Z ohrievača pred každým ďalším použitím mala vyliať zvyšná voda. Výrobok nie je hračka. Zariadenie a všetky jeho súčasti používajte a skladujte mimo dosahu detí.

Ean: 2417739 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek