Canpol Babies chladiaca hryzačka Sova

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies chladiaca hryzačka Sova z kategórie detské zúbky od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 2,11 €. Celý popis 2,11 € 2,27 € Overiť dostupnosť

Popis

Hryzačka Sova upokojuje bolesť pri prerezávaní zúbkov, keď dieťa svrbia ďasná a má silnú potrebu žuvať. Z mäkkého, pružného materiálu, ktorý sa prispôsobuje ústam dieťaťa. Rôzne tvary a farby stimulujú vizuálno-motorickú koordináciu dieťaťa. Hryzačka je ľahká a praktická, čo uľahčuje jej držanie v malých rukách. Určené pre deti hneď od narodenia. Hryzačku pred podaním dieťaťu nechajte vychladnúť v chladničke.

  • Vodná hryzačka je výborná pri prerezávaní zúbkov, keď dieťa veľmi svrbia ďasná a má silnú potrebu hrýzť.
  • Je z mäkkého materiálu, ktorý sa prispôsobuje ďasnám dieťaťa.
  • Je ľahká a praktická, dieťa ju ľahko chytí a drží.
  • Stimuluje rozvoj vizuálno-motorickej koordinácie dieťaťa.
  • Nerovný povrch prináša úľavu pre opuchnuté ďasná.
  • Hryzačku môžete pred podaním dieťaťu schladiť v chladničke.

Upozornenie

Hryzačku udržujte čistú. Pred prvým použitím umyte pod tečúcou vodou s jemným detským prostriedkom, dôkladne opláchnite a potom zalejte vriacou vodou a nechajte odkvapkať. Na zabezpečenie hygieny sa hryzačka má často čistiť pod tečúcou vodou pomocou mäkkej kefky alebo špongie namočenej v jemnom detskom čistiacom prostriedku. Pred podaním dieťaťu dôkladne opláchnite a osušte. Nevyvárajte, nedezinfikujte, nepoužívajte v mikrovlnnej rúre ani neumývajte v umývačke.
Pred podaním dieťaťu výrobok vždy skontrolujte. V prípade opotrebovania, poškodenia alebo rozhryzenia prestaňte používať. Hryzačka sa môže schladiť v chladničke. Nie je vhodná na zmrazenie.

Ean: 2418115 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek