Canpol Babies antikoliková fľaša so širokým hrdlom Bonjour Paris 3m+, 240ml

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies antikoliková fľaša so širokým hrdlom Bonjour Paris 3m+, 240ml z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 5,4 €. Celý popis 5,4 € 5,74 € Overiť dostupnosť

Popis

Antikoliková fľaša EasyStart BONJOUR PARIS bola vytvorená špeciálne pre najmenšie deti. Zaručuje jednoduchý začiatok dojčenia a umožňuje kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Mäkký cumlík tvarom podobný prsníku matky uľahčuje dieťaťu prijať fľašu a má špeciálny systém potláčajúci koliku, ktorý znižuje množstvo vzduchových bublín a obmedzuje koliku, bolesti brucha, nadmerné grganie a hromadenie plynu. Fľaša sa tiež vyznačuje originálnym dizajnom. Je k dispozícii v dvoch pôvabných prevedeniach, pre chlapcov a dievčatá.
Fľaša EasyStart Bonjour Paris je z bezpečného materiálu bez obsahu BPA. Je ľahká, priehľadná a jej špeciálny tvar umožňuje pohodlné používanie. Zreteľná a presná stupnica umožňuje rýchlu prípravu jedla a široký otvor uľahčuje udržiavanie fľaše a cumlíka v čistote. Fľaša je kompatibilná s odsávačkami mlieka Canpol babies, vďaka čomu je možné odsaté mlieko ihneď podať dieťaťu.

  • Mäkký cumlík – uľahčuje dieťaťu prijatie fľaše.
  • Účinný antikolikový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v jedle, znižuje koliku, nadmerný reflux a hromadenie plynov.
  • Zjednodušuje kombinované dojčenie a kŕmenie z fľaše. Tvar pripomína prsník matky.
  • Široký otvor uľahčuje umývanie a plnenie fľaše.
  • Čitateľná a presná stupnica umožňuje rýchlu prípravu jedla.
  • Fľaša je z bezpečného, moderného materiálu. Je ľahký a priehľadný.
  • Kompatibilné s odsávačkami mlieka Canpol babies EasyStart.

Ako používať antikolikovú fľašu Canpol Babies

Antikoliková fľaša EasyStart. Pred prvým a každým použitím umyte všetky časti výrobku a vydezinfikujte ich. Vložte na 5 minút do vriacej vody. Tým sa zabezpečí hygiena. Pred každým použitím vyčistite. Vyváranie a tvrdá voda môžu spôsobovať usadzovanie vodného kameňa. Všetky časti dôkladne umyte čistou vodou vrátane oblastí, ktoré môžu byť neviditeľné, ale ktorými prešlo jedlo, aby ste odstránili všetky zvyšky jedla. Po použití odstráňte zvyšky jedla z fľaše a cumlíka, opláchnite, umyte a vydezinfikujte v parnom/elektrickom sterilizátore alebo vo vriacej vode. Fľaša sa môže umývať v umývačke (max. teplota 65 ℃). Cumlík sa neodporúča vkladať do umývačky riadu. Silné chemikálie/čistiace prostriedky môžu výrobok poškodiť. Nepoužívajte antibakteriálne prostriedky. Pred každým použitím skontrolujte cumlík na kŕmenie a natiahnite ho vo všetkých smeroch. Predovšetkým ak má dieťa zuby. Pri prvých známkach poškodenia alebo oslabenia výrobok prestaňte používať. Uzatvárací krúžok fľaše neuťahujte, pretože by mohlo dôjsť k narušeniu odvetrávania cumlíka. Vždy skontrolujte, či nedochádza k úniku. Nikdy žiadnym spôsobom nezväčšujte prietokové otvory cumlíka, pretože cumlík by sa mohol poškodiť. Pri zohrievaní v mikrovlnnej rúre postupujte obzvlášť opatrne. Ohriate jedlo vždy premiešajte, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie teploty, a pred podaním dieťaťu skontrolujte teplotu tekutiny. Pri zohrievaní jedla v mikrovlnnej rúre nezabudnite nechať fľašu otvorenú. Produkt nevkladajte do horúcej rúry ani nezohrievajte na plynovom/elektrickom sporáku. Cumlík na kŕmenie nenechávajte na priamom slnku alebo horúcom mieste ani v dezinfekčných prostriedkoch („sterilizačný roztok“) dlhšie, ako sa odporúča, pretože to môže oslabiť špičku. Odporúča sa vymeniť cumlík max. po 2 mesiacoch používania. Fľaša je z polypropylénu.

Fľaša je vhodná pre elektrickú odsávačku mlieka Easy&Natural, elektrickú odsávačku mlieka EasyStart a ručnú odsávačku mlieka Basic. Možnosť priameho odsávania do fľaše uľahčuje bezpečné kŕmenie dieťaťa čerstvo odsatým materským mliekom.

Upozornenie

Fľaša sa môže dezinfikovať a ohrievať v mikrovlnnej rúre (fľaša musí byť otvorená). Fľaša sa môže umývať v umývačke (max. teplota 65 ℃). Cumlík sa neodporúča vkladať do umývačky riadu. Ovocné šťavy alebo čaje môžu zanechať na fľaši alebo cumlíku usadeniny alebo spôsobiť zafarbenie, ktoré nemení vlastnosti výrobku. Fľaša bola vyrobená v Európskej únii. POZNÁMKA! Značka Canpol babies odporúča dojčenie ako najzdravšiu formu kŕmenia. Odporúča sa začať podávať mlieko v alternatívnej forme až po konzultácii s lekárom, pôrodnou asistentkou alebo lekárnikom, keď dojčenie nie je možné alebo je nedostatočné.

Ean: 2417059 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek