BIOPRON Forte 30+10 kapsúl

Produkt BIOPRON Forte 30+10 kapsúl z kategórie bolesť bruch od výrobca eTabletka nájdete na eliekaren.sk za 11,95 €. Celý popis 11,95 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok obsahuje kombináciu baktérií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a kvasiniek (Saccharomyces boulardii) a fruktooligosacharidy. Obsahuje 10 miliárd CFU (živých mikroorganizmov) v dennej dávke (v 2 kapsulách).

Vhodný pre dospelých a deti už od 6 mesiaca.

Aktívne zložky

  1. Probiotiká: Probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré, ak sú podávané v adekvátnom množstve, prispievajú k zlepšeniu zdravotného stavu hostiteľa.

    Saccharomyces boulardii – vykazuje schopnosť viazať na seba baktérie, čím zabraňuje ich prichyteniu v črevnom trakte a produkovaniu bakteriálnych toxínov. Saccharomyces boulardii je veľmi účinná a veľmi dobre tolerovaná. Kombinácia kvasinky a laktobacilov umožňuje širšie spektrum pôsobenia.
  2. Prebiotiká: Prebiotiká sú selektívne fermentované ingrediencie, ktoré umožňujú špecifické zmeny v zložení a/alebo aktivite črevnej mikroflóry, čo má priaznivý vplyv na hostiteľovo prospievanie a zdravotný stav.

Ako sa dávkuje Biopron Forte

Odporúčané dávkovanie: deti od 6 mesiacov do 3 rokov užívajú vysypaný obsah 1 kapsuly denne spolu s jedlom alebo nápojom. Dospelí a deti od 3 rokov 1–2 kapsuly denne s jedlom, užiť vcelku a zapiť.

Upozornenie

Nie je určené pre deti do 6 mesiacov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladovať mimo dosahu malých detí! Skladovať v suchu pri teplote do 25°C. Nevystavovať priamemu slnku.

Ean: 2425619 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
18544
Produktov
571
Kategórií
2
Značiek